LA PALMA

LA PALMA

Bestil mad online

Recentreview


3 stjerner ud af 414 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra La Palma. Vil du vide mere? Få mere at vide

3 aug 2022 at 22:52 Meget lidt fyld på pizzaerne, og knastør bund, der kunne knækkes som knækbrød
15 jul 2022 at 20:58 Hverken ventetiden eller pengene værd. Standard pizzaria som gør hvad det skal, men så er det også det. Der var meget lidt fyld på pizzaen. Vi bestiller ikke igen.
13 jul 2022 at 21:10 Fine gode pizzaer og fin levering
9 jul 2022 at 12:52 pizza var total kedlig der er mere fyld på en frost pizza fra netto. stort set uspiselig kunne klemmes ned med noget chillmayo oven på. Levering kom til tiden som skrevet men kom frem i en halv åben box halv kold og slatten... :( jeg bo max 7min væk
7 jul 2022 at 22:36 Super lækker og sprød pizza, første gang vi bestiller fra La Palma, men bestemt ikke sidste gang!
6 jul 2022 at 20:16 Luk den biks jo hurtigere jo bedre at de kan ha et pizzaria er mig en gåde dårligt hele vejen igennem
6 jul 2022 at 19:20 Ikke nok på pizzaen. Underkrydret. Kedelig chili. For lidt skinke i skinke sandwichen.
5 jul 2022 at 21:13 Synes det var kedeligt næsten ingen fyld på og utrolig tørt, men fin levering til tiden
3 jul 2022 at 17:57 Jeg bestilte pizzaen kl 15.55 pizzaen ankom først kl 17.30, selvom der stod at der kun gik en time
1 jul 2022 at 19:36 Jeg bestilte maden kl 17:26 og fik den kl 19:20. Jeg skrev uden tomat fordi jeg er allergisk maden kom fyldt med tomat sår jeg bliv nåd til at smide det ud. Det eneste der var okay var pomfritterne. Penge spildt
19 jun 2022 at 19:09 Kom næsten 1 time for sent
18 jun 2022 at 20:18 Desværre en rigtig ærgerlig oplevelse. Bestillingen gav i forvejen en times ventetid, men vi endte med at vente halvanden time yderligere - altså 2,5 times samlet ventetid. Pizzaerne var ikke overraskende blevet kedelige undervejs. Øv!