LA PALMA

Recentreview


4 stjerner ud af 499 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra La Palma. Vil du vide mere? Få mere at vide

11 feb 2024 at 19:09 Lang leveringstid. Og dårlig kvalitet af mad.
10 feb 2024 at 20:53 Hsr aldrig nogem sende venter næsten 1,5 time på maden
8 feb 2024 at 15:29 Pizza’en kom 10 minutter før tid. Budet var tålmodig og smilende. Bedste pizza jeg har fået længe. Stort 5-tal herfra.
7 feb 2024 at 20:44 de 2 pizzaer ok. Virkelig gode bunde der smager godt og sprøde, men manglede fyld. durum rullen var virkelig elendig. Dejen var ,virkelig sej og kedelig, men ok med med kødfyld.
6 feb 2024 at 11:32 Pizza havde fået lidt for meget, levering passede med den tid der var oplyst
31 jan 2024 at 10:24 Dejlig varm og lækker mad, hurtigt leveret
18 jan 2024 at 21:06 Første gang jeg har fået SÅ gode pizzaer. Salaten var frisk og sprød bund.
4 jan 2024 at 19:02 Maden var kold da den ankom - desværre oplevet flere gange fra La Palma. Den går altid en 15-20 minutter over tid. Denne gang 30 minutter. Orker det ikke mere - find et andet sted med mindre du gider at betale dyre summer for kold mad.
26 dec 2023 at 19:50 Lige i dag, gik det galt, manglede hvidløg i bæger som der var betalt for og leveringstiden trak også ud. Vælger dog at tro, det er fordi de har travlt.
8 dec 2023 at 15:32 Jeg blev meget, meget skuffet. Et pitabrød, der var bagt ALT for meget - det var nærmest som at spise et knækbrød med pålæg. En pizza til min datter var det modsatte - meget slasket og uden smag. Leveringstiden - 1½ time - hører ingen steder hjemme!